Ексклузивно! Ето кои са звездите, които влизат в новия сезон на брадъра! Гонзовица първа, а след нея…

Вип Брадър

След по-малко от две седмици най-популярната къща в България ще отвори врати за нови попълнения, които ще прекарат един месец вътре. Преди старта на „ВИП Брадър“ Secret.bg публикува пълния списък на участниците. Време е да разкрием кои ще бъдат и попълненията във Ол Старс изданието.

Победителят във „ВИП Брадър“ преди 2 години и бивш годеник на Джена – Джино ще е един от сигурните участници. Той прояви желание да влезе и в този сезон, провокиран от поведението на Шеф Петров. Неотдавна той се завърна в България, но все още се възстановява и се движи с патерица.

Бившата Гонзовица и настояща половинка на Християн Гущеров Светлана Василева също ще се излежава цял месец пред десетки камери. Тя си развали приятелските отношения с Мария след като й наследи мъжа и екстрите й – охрана и автомобил.

Победителят в първия „ВИП Брадър“ в България Константин се завръща във формата след 10 години. Фолк певецът отдавна не е сред топ имената в чалгата, но това ще бъде добър повод да се опита да се завърне. Изявата на дуетната му половинка Емануела го провокира да влезе задължително.

Кукленият актьор Станимир Гъмов, който беше замесен в любовна авантюра с Преслава преди две години се завръща отново в предаването.

Сред сигурните съквартиранти е и ловецът на бежанци Динко Вълев, станал популярен като Динко от Ямбол. Очаква се той да бъде сред най-атрактивните участници.

Преди няколко месеца Secret.bg забеляза фолк легендата Луна да се разхожда в офиса на продуцентите в Нови Хан, което ни дава подов да подозираме, че нейната звезда отново ще заблести.

 

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *