Голям бой в Парламента! Красен Кралев нокаутира любимеца на червените бабички! Другарко Нинова, какви са тия некадърници?

7 Dni Sofia01.11.201787000
5

Проектът за нов Закон за физическото възпитание и спорта бе приет с голямо мнозинство на първо четене от Комисията по въпросите на децата, младежта и спорта.

Благодарeние на подкрепата на депутатите от ГЕРБ, Обединени патриоти, „Воля“ и ДПС,  законопроектът влиза в Пленарна зала.

“13-те гласа „за“ срещу 6-те гласа „против“ на БСП са най-голямото доказателство, че създаваме работещ законопроект. Надявам се, че проектът за нов Закон ще мине на първо четене в Народното събрание до края на 2017 година и ще бъде окончателно приет в началото на 2018 година. Между двете четения ще приемем всички основателни и разумни предложения, надяваме се да получим такива и от страна на опозицията”, пожела си министър Красен Кралев.

Макар, че за това последното – надали! Оказа се, че опозиционерите са рядко неподготвени в опитите си да поддържат огън. Особено впечатляваща бе неадекватността на любимеца на червените бабички Иван Ченчев. Посредствен като спортен журналист, той се оказа направо некадърен като депутат!

Бившият говорител на Сашо Апашо направи истински скандал, че в закона не било отредено подобаващо място на Олимпийския комитет. “Г-н Ченчев, частта за Олимпийския комитет е писана от самия него! Те са на това място в закона, на което сами се виждат”, размаза политическия си опонент Кралев.

Пак от БСП извадиха идиотски мотив за атака: Не било обърнато внимание на детско-юношеския спорт. Да кажеш подобно нещо за закон, на 80 процента обърнат точно към и в подкрепа на подрастващите е тотална неадекватност.

По-късно след заседанието стана ясно, че депутатите от БСП са имали женското поведение да атакуват Закона по опорни точки, писани от мъжкото момиче Дашева, което се намърда за кратко като министър в печалното служебно правителство на Герджиков.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *