Майката на Тото – бившо гадже на Даниел Боримиров! Няма да повярвате без легендата на Левски къде щеше да е днес рапърчето

7 Dni Sofia01.11.201748610
тото

Майката на Тото, който е един от фаворитите за победител във ВИП Брадър, има живот достоен за филмиране. Оказва се, че красивата блондинка Ани Дамянова преди години е била гадже на футболиста от Левски Даниел Боримиров, пише “Галерия”.

Двамата се запознават като ученици във Враца. Учили в една сграда, но в различни училища. Тя в езиковата гимназия, той в спортното училище. Заварката между тях обаче станала в средношколското общежитие във Враца. Ани идвала от родната Бяла Слатина, а той от Видин. Съучениците им разказват, че те изобщо не криели любовта си и често можели да бъдат засечени по градските сладкарници.

След като завършили училище през 1990 година обаче, животът ги разделил. Даниел е привлечен в Левски, но животът на Ани не е лесен.
След Даниел тя се влюбва в друг футболист – врачанина Венцислав, който играе в „Чавдар“ в родния й град. Плод на любовта им е Йонислав, или Тото, както е по-познат днес. Двамата обаче издържат заедно само 10 години и се развеждат.

Ани изпада в доста трудна ситуация- няма работа, едвам свързва двата края. Решава да тръгне за столицата със сина си без да имам осигурен покрив и работа. В София отново среща Даниел Боримиров. В столицата й потръгва. Успява да си купи жилище, започва да издава лъскаво списание за строителство. Мълвата говори, че финансова подкрепа й оказва Боримиров, без когото едва ли би могла да стъпи на крака, камо ли да отгледа като хората Тото.

Точно тогава Ани се влюбва в Георги Родригес – състоятелен полубъргарин с майка мексиканка. Двамата се женят и на бял свят се появява още един син, който днес е на 6 години. Бащата обаче започва да изневерява на съпругата си и бракът им приключва след 2 години. Днес 47-годишната Ани е сама, но е щастлива с двете момчета около себе си и удовлетворена от работата си в архитектурен сайт.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *