Само в 7DniSofia.bg

Джамбазки призова: Мигрантите с криминални досиета да се връщат веднага!

джамбазки

Повечето имигранти, извършили престъпления в Европа, са имали криминални досиета. Новите решения са да се прогонват тези с криминални деяния, да се връщат веднага. Това каза евродепутатът Ангел Джамазки пред БНТ.

„Мигрантският поток сега е съсредоточен около Либия. Това ще бъде проблем за Европейския съюз и Италия“, заяви еврдепутатът.

По думите му желанието на Каталуния да се отдели от Испания не е проява на национализъм, а 40 години погрешно мислене на Европа. След обявяването на независимост на Каталуния, вчера имаше протест за единство на Испания.

„Западните държави, за разлика от източните, не са еднонационални, те са в резултат на исторически процеси, но не и на национални. Мадрид и властта направиха грешка с прекомерна реакция на референдума. Богатите заплашиха с отделяне, за да получат автономни финанси.Това е много опасно, и то само за западните държави. Бюрократите създадоха разделението на държавата. Фалшивата битка за национализъм доведе до това. На Изток го няма това, ние сме обединени“, каза Ангел Джамбазки.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории