Само в 7DniSofia.bg

Лют скандал и обвинения в ефира на БНТ: Мира Добрева и шефа на Бърза помощ се хванаха за гушите

Мира добрева

Журналистката Мира Добрева се изпокара в студиото на сутрешния блок на БНТ с шефа на Спешна помощ в София д-р Георги Гелев заради закъсняла линейка. Случаят е от събота, когато пред сградата на телевизията припада 20 – годишно момиче, коментира пик.

Тя е била гост в предаването на Добрева – „Отблизо“ и заради това журналистката става свидетел на всичко. По думите й, чак 50 минути след подаване на сигнала за припадъка на момичето идва линейката. От Спешна помощ твърдят, че в този момент не е имало свободен екип.

Първата линейка се освобождава 21 минути след подаването на сигнала при тях от телефон 112 и пристига за 6 минути до БНТ. Припадналата жена обаче вече е добре. Д-р Гелев показа и разпечатки от телефонните обаждания и джипиеса в съботния ден. Той обвини журналистката в лъжа.

Думите му разгневиха Добрева. Тя го заплаши със съд, а той й отговори, че „всеки познава юристи“. Добрева коментира още и защо шофьорът на линейката е пушил. „Защо да не пуши, когато кабината е напълно изолирана от болните“, отговори й накрая д-р Гелев.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.