След катастрофата Корнелия Нинова в “Пирогов”! Отново слага шина на врата

Корнелия нинова

“Ударът не е бил силен, но до колкото знам отново ще трябва да сложи шина”. Това заяви Крум Зарков от БСП по повод катастрофата, която претъпя вчера соцлидерката Корнелия Нинова. Червеният депутат заяви, че Нинова е добре, по всяка вероятност е била със същия шофьор, който от години я вози, предаде пик.

Както се разбра, вчера лидерката на БСП Корнелия Нинова отново е претърпяла пътен инцидент, потвърдиха от пресцентъра на “Позитано” 20. Колата в която е пътувала соцлидерката е била ударена странично от такси. Инцидентът е станал на ул. “Княз Борис”.  Нинова си тръгнала от централа на БСП веднага след пресконференцията, но казала че ще се върне. Скоро след това обаче се обадила, че е катастрофирала.

Корнелия Нинова не е пострадала, но заради предишната катастрофа задължително трябвало да бъде прегледана и затова ще отиде в “Пирогов”.

Припомняме, че в рамките на близо два месеца това е втори пътен инцидент за Корнелия Нинова. Преди време тя бе ударена отзад, отново в центъра на София. Тогава инцицентът обаче бе много по-сериозен, тъй като имаше мозъчно сътредение и носеше шина на врата.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *