НАП погна семейство Стораро! Вдигнаха сватба за 300 бона, сега ще доказват произхода на парите…

Фики Тони Стораро

Националната агенция за приходите (НАП) погна Фикрет Стораро са пищната му сватба с красивата Гюлджан. Данъчните инспектори са полазили младоженците, след като стана ясно, че купонът в столичния хотел „Маринела”е глътнал около 300 000 лева, научи Hotarena.

Щастливият татко на Фики – фолкдинозавърът Тони Стораро, развърза здраво кесията и не пожали финикийски знаци, за да направи от сватбата на сина си най-пищното светско събитие. Купонът, който първоначално бе предвиден да побере 1000 души, се „ограничи” до 600, които ядоха изискани ястия и пиха на корем уиски в тийнейджърска възраст. Младите пристигнаха в ресторанта с невероятен ретро „Линкълн” и подписаха в самия ресторант, където бе извикан служител от гражданското. Булката мязаше на кралица с уникалната рокля на дизайнерката Джулия Контогруни за 10 хиляди лева. Младоженецът пък бе с изискан снежнобял костюм на „Дезисо Мони”.

На големия купон в „Маринела” бяха сервирани най-отбрани ястия и питиета, а седеметажната сватбена торта, за която Тони Стораро се изръсил с 5000 лв., бе истинска атракция за гостите. Целият масраф за около 300 бона обаче привлякъл нежеланото внимание на данъчните, които вече ровят за произхода на средствата. От интереса на НАП страдала и собствениците на хотела Ветко и Маринела Арабаджиеви, които пък ще доказват, че всичко е пито-платено точ в точ с буквата на закона. Извън данъчните главоболия обаче феновете още шушукат колко добре се е представила кумата Галена, която събра погледи с невероятна си златна рокля тип мрежа с усукани ресни от собствената си колекция.

Певицата и мъжът й Галин се отчетоха подобаващо, като подариха на Фики и Гюлджанпътешествие в Париж и 20 бона в плик, за да си харчат на воля във Франция. „Таблоид” пише, че в края на партито Тони Стораро провел интересен разговор с наследника си. Таткото извикал Фики настрани и го заклел да не кръшка на жена си, защото ще го накаже сурово, издадоха очевидци на бащината заръка. Т

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории