Само в 7DniSofia.bg

Помните ли ученичката, дето за едно селфи падна от 12-ия етаж в София и се размаза? Е, вижте какво направи сега щерката на…

7 Dni Sofia20.10.2017
1

Дъщерята на Киро Скалата — Нина, се качи върху сграда – убиец, за да си прави екстремни селфита.

Атрактивната брюнетка, която е подвластна на модата, както всички останали тийнейджъри се впусна в опасното начинание и дори си направи няколко доска рискови снимки.

Невръстната наследница на културиста забрала свои приятелки и заедно с нейните връстнички се качили на опасен строж в столицата. Заедно с другите момичета започнали да си правят селфита, с които искали да се похвалят пред връстниците си.

Момичетата дори успели да се снимат в нетрадиционни пози, за да могат да събират повече лайкове.

Животозастрашаващата случка е била записана от бдителни граждани, които веднага се обадили на 112. Видео с палавите кадри с Нина дори бе качено в социалните мрежи и предизвика вълна от възмущение.

Патрулна кола пък пристигнала до мястото и си тръгнала, без дори да се качат полицаите до горе. „Мацките се снимаха 30 — 40 минути, висейки на ръба на покрива”, разказва ужасен свидетел.

Видеото в крайна сметка стигнало до Нина, която коментира в социалните мрежи с безгрижен тон инцидента. „Ха, ха, ха, знам къде съм била! Споко”, написа тийнейджърката, пише „България днес”.

Баща й Киро Скалата пък така и не бе открит за коментар. Междувременно стана ясно, че заигравките по високи и опасни сгради не са единствените лудории на момичето. Тя обожава да позира в провокативни пози и по оскъдно облекло.

Строежът, върху който Нина и дружките й се катерят не е неизвестен. Той е на територията на Александровска болница и достъпът до него уж е забранен.

Въпреки това тийнейджъри от София редовно се катерят по високата сграда и си правят опасни селфита. Докато през май тази година 14-годишна ученичка не падна и не загина именно при такава снимка.

Девойката полетяла от 12-я етаж и загинала на място. И макар мястото да изглежда необитаемо, строежът често се оживява, макар уж да се охранява денонощно.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.