Щерката на Киро Скалата на косъм от смъртта! Вижте до къде стигна за да си направи селфи… (ВИДЕО)

опасност

Поредно глупаво селфи, “провокиращо” адреналина и направено с риск на живота! Видео, качено във Фейсбук, взриви лавина от коментари. На кадрите се вижда как две момичета се снимат на покрива на фаталната сграда, намираща се на бул. “България” непосредствено до Майчин дом. От същия покрив преди месеци полетя едно 15-годишно момиче – също след рисково селфи. Тогава (всяко чудо за три дни) се вдигна врява по медиите. Учители, родители и психолози се надпреварваха да търсят вина, виновни, да обясняват и да се вайкат със задна дата, припомни Пик.

Момичетата на това видео със сигурност знаят за печалната случка. Но не им пука. Защото са “мноо куул”! Защото е “супер яко” да си направиш идиотско селфи на покрива на висока сграда! Явно така порастват. В собствените си очи.

Потребителят, качил видеото, твърди, че девойката, която показва пластични дадености, е дъщеря на Киро Скалата. Ето какво пише под видеото Доб Руменов:

“Момичето се оказа дъщеря на Киро Скалата… След като момиче почина след падане от недостроена сграда в София през Май, 6 месеца по-късно нещата са същите! Нищо не е обезопасено! След обаждането ни на 112 е изпратен партул, който НЕ СЕ Е КАЧИЛ и върнал, а 2-те мацки се снимаха около 30-40 мин., качвайки се на ръба на покрива”.

Коментарите под видеото са потресаващи. Крайни, като нас българите. Ето някои от тях:

“Който нЕма мозък, да пада. Никой не е длъжен да поправя грешките на родителите или да бъде падарин!”.

Каква е работата на момичето да стои в недостроената сграда? Наистина ли обвинявате държавата?!?!?!

UPDATED*** (Момичето се оказа дъщеря на Киро Скалата)След като момиче почина след падане от недостроена сграда в София през Май, 6 месеца по-късно нещата са същите! Нищо не е обезопасено! След обаждането ни на 112 е изпратен партул, който НЕ СЕ Е КАЧИЛ и върнал, а 2те мацки се снимаха около 30-40мин качвайки се на ръба на покрива.

Публикувахте от Dob Rumenov в 17 октомври 2017 г.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *