Павел забрани на Преслава да пуши! Идва първият им наследник, а певицата излиза в майчинство…

преслава

Една от най-обичаните изпълнителки в каталога на “Пайнер” много скоро ще спре да пълни фирмената банкова сметка, тъй като се подговя за своето първо майчинство. След дълги години лутане из неподходящи връзки, 33-годишната Преслава откри мъжа, на когото е готова да роди наследник, а операция “Бебе” вече е задействана.

Злостните клюки, че певицата с 24-каратова усмивка и Павел Лазаров са скъсали, се сгромолясаха с гръм и трясък. Чалга дивата официално декларира връзката си с бизнесмена, след като се появи с него на откриването на моден бутик в София.

Преди броени дни звездата се завърна от турнето си в САЩ и Канада. Няколкоседмичната раздяла още повече е скрепила връзката с любимия й Павел, а в компанията му Преси “цъфти” от щастие, констатираха всички, присъствали на фешън събитието. “Да, това е моят приятел! Казва се Павел!”, потвърди и самата звезда.

Лазаров е влязъл под кожата не само на певицата, но е успял да очарова и най-близките й. Те издават за любовта и вниманието, с които влюбният Ромео обгрижва своята Жулиета. Например, само преди дни, Преслава е заснела клип към най-новото си парче. На снимачната площадка – тузарска къща извън София, звездата е била придружена от своя приятел. Грижите на Павел за любимата му стигнало до там, че той лично се заел да връзка панделки по дантелените й ботуши.

За удивления на всички в обкръжението на Преси, в името на любовта тя е успяла да победи най-големия си порок – цигарите. А беше време, в което фолк певицата бе пристрастена към тютюна и димеше като кремиковски комин.

Този вреден начин на живот обаче вече е зад гърба й. От известно време Преслава е отказала цигарите, предвид предстоящата си бременност, съобщи светското предаване на ПИК TV – “Жълтите новини”. А само допреди няколко месеца, преди изпепеляваща любов да избухне в сърцето й, изпълнителката на “Пада звезда” надълго и нашироко коментираше в чалга компании, че скоро не се вижда в ролята на майка, тъй като това означава временен застой в кариерата й.

Любовта на Павел обаче е променила изцяло житейската философия на певицата и тя е готова да го направи баща на своето дете. Двойката вече работи в тази насока и е въпрос на време Преси да изживее най-прекрасния миг за всяка жена.