Скандална! Изтекоха голи СНИМКИ на Ваня Щерева, снимани за “Плейбой”

Ваня Щерева

Ваня Щерева не полага специални грижи за себе си и в Къщата на “ВИП Брадър” често е критикувана от останалите дами за размъкнатия й външен вид. Кой би предположил, че вечно несресаната писателка и певица преди години е имала що-годе прилична визия, че да бъде одобрена за корица на “Плейбой”, коментира ПИК.

В броя си от февруари 2003 г. еротичното издание публикува фотосесия на Ваня, която по онова време е с къса коса и поне 20 килограма по-слаба. И докато корицата не е толкова хард и Щерева е по бикини и корсет, от които се подават гърдите й, то във вътрешността на списанието брадърката гастролира и с далеч по-скандални кадри.

По принцип, през годините, когато пред фотографите на “Плейбой” са заставали звезди от българския хайлайф, издателите му са правили компромиси и са ги представяли с кадри в рамките на допустимата еротика. За разкрепостената Ваня обаче не е било проблем да покаже всичко от себе си, позирайки чисто гола.

“Не си е работа да се разхождаш гола сред фотоапарати. Доста безразсъдно се съгласих, а по време на сесията съжалявах. Но като излезе броя, вече за нищо не съжалявах. Всяко нещо си има плюсове и минуси”, коментирала е появата си натюр скандалната писателка.

Ваня смята, че благодарение на снимките й в “Плейбой” първата й книга е пожънала успех. Защото всички искали да прочетат какво е написала “онази певица от корицата”.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *