Гриша Ганчев заложи на червено на още едно място! Ама че миски на щанда на GreatWall и НAVAL на Автосалона

7 Dni Sofia14.10.201711290
22

Поредното издание на големия Автомобилен салон в София официално отвори врати. Лично министър Ивайло Московски даде старта на изложението.

Още в самото начало сред най-посещаваните щандове е този на GreatWall и НAVAL, които с в целия си блясък. Сред причините за интереса към щанда е присъствието и на няколко Мис в червени рокли.

Наред с останалите автомобилни марки, тази година Great Wall ще изненада почитателите и посетителите на форума с нови и ефектни модели, специални промоции и много подаръци на щанда на марката, разположен в зала 5.

Ще бъде представен премиерният за България модел – HAVAL H2, чийто продажби ще стартират от началото на 2018 година. Моделът ще се предлага както с ръчна, така и с автоматична скористни кутии.

Освен HAVAL H2, на щанда на марката ще бъде представен за първи път в Европа изцяло новия HAVAL H6, моделът, който дебютира през април на изложението в Шанхай и обра овациите на специалистите. В момента неговият предшественик се предлага в България под марката Great Wall.

Сред другите експонати ще бъде специално разработената версия на Great Wall Н6 предназначена за офроуд любители. Модификация е съвместна разработка с лидера в офроуд оборудването – Gladiator Offroad-Technik – и носи името Great Wall Н6 Gladiator Edition.