Българин! Слави Трифонов готви нещо велико навръх трети март! Никой не го е правил досега у нас

7 Dni Sofia13.10.2017
Слави Трифонов

Навръх националния празник трети март хиляди български училища ще получат чисто новия албум с велики български патриотични песни на“Ку-ку бенд“.Той е спонсориран лично от Слави Трифонов, като ще бъде ЕДИНСТВЕНО ПОДАРЯВАН в българските училища.

„Този албум се създава изцяло с благотворителна цел. Той няма да бъде продаван, той ще бъде двоен албум – единият диск ще бъде с песните, заедно с гласа, а другият ще бъде само с плейбеци, за да може да се пее върху музиката. И ще подарим дисковете на всички български училища и читалища. Пък техен избор ще бъде дали ще харесат нашите варианти на патриотичните песни и дали ще изберат да ги слушат, или да ги пеят, или да си ги сложат просто в шкафа“, разкри Слави Трифонов.

„Идеята хрумна на моя екип, след като направихме обработки на различни патриотични песни и гледахме по телевизията, че в едно училище няма как да ги пеят с музика, защото нямат такава. Е, и ние това решихме да направим – нашия поглед – на „Ку-ку бенд“, върху най-великите патриотични български песни. Без да продаваме, защото те не могат да бъдат продавани, а да ги дарим на българските училища и читалища. Сега ги обработваме и мисля, че 3 март е подходящата дата, на която този албум да бъде готов“, обяви още Трифонов.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.