Тежка диагноза разтърси живота на Мариана Векилска

Мариана Векилска
Мариана Векилска е в ужас от диагнозата, която лекарите поставили на втория й мъж Симеон Колев.

След редица прегледи и изследвания се оказало,ч е радио водещият имал изхабяване на гръбначния стълб, което при нелечение можело да го прикове в инвалидна количка. За износване на прешлените му дал своя принос спортътзащото навремето Симеон тренирал активно футбол, пише „Ретро“. Сега болките му били ежедневни и сковаващи, а почти всеки месец му се налагало да се подлага на всевъзможни процедури и да посещава лечебни центрове с минерални види из страната.

Мариана реагирала не по-малко драматично от него. Водещата впрегнала всичките си връзки, за да уреди консултации на мъжа си с най-добрите в бранша, но всички били категорични, че гръбнакът му е износен като на роб.

Сега се налагало да шофира на специална седалка и да спи върху лечебен матрак. Миролюбивият Симо тотално изперкал след диагнозата и започнал да има проблеми с гнева. Отношенията им се обтегнали, а бъдещото съжителство-поставено на карта. Тогава Векилска накарала мъжа си да направи консултации при психолог, като самата тя преминала през няколко сеанса.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории