Появи се нов Марешки, още по-нагъл! Прави ислямски лунапарк до София, пуска бензин по левче

7 Dni Sofia13.10.2017
кемил рамадан
Бившият кандидат-президент Кемил Рамадан купува имотите на Главно Мюфтийство. На един от тях, който е 27 декара и се намира в Малинова долина край София, възнамерявам да построя най-голямата джамия на Балканите, уточни той пред Фрог нюз.

„Ще издигна Ислямски лунапарк. Амбицирах се, защото от общината поисках да ми предоставят терен за издигането на молитвен дом за мюсюлмани, но оттам се направиха на ударени”, допълни той. Обясни, че всички имоти на Мюфтийството в момента са запорирани заради дълг към НАП, който възлиза на 13 600 000 лв. Ще купа земите, които са в цялата страна, за около 4 млн. лв. Така дори и след сделката Мюфтийството ще остане длъжник за дълъг период от време.

Рамадан обясни, че преди време поискал съдействия оттам за градежа на храма. Измамите се съгласили, но поставили условие парите да минават през техни сметки. Това беше много нагло от тяхна страна и реших, че няма да имам общ проект с тях.

Следващата седмица египетска петролна компания ми праща 150 млн. евро. При превода ще викна медиите, за да не ме разпъват след това институциите на кръст откъде имам тези пари.  Ще направя така, че да продавам горивото по 1 лев. Всичко друго е гавра с нас, допълни той.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.