Съсипващо! Отдавна някой не беше изригвал така срещу ДПС и еничарите в структурата на Ахмед Доган

7 Dni Sofia13.10.201721140
ангел джамбазки

Евродепутатът от ВМРО Атанас Джамбазки направи на нищо ДПС така, както отдавна не го беше правил някой!

Явно бесен от искането за оставка на правителството то страна на етническата партия, Джамбазки изригна срещу някои от знаковите и депутати, основно еничари:

ДПС били поискали оставката на г-н Валери Симеонов. Заедно с гостуваща дружинка-детелинка “либерали” от АЛДЕ.

Цъ, не става.

Тези либерали, които търпят в редиците си виден либерал, като народният представител Делян Пеевски. Образец за либерализъм. Ще взема да го предложа за заместник на Ги. Да ги понаучи на либерализъм.

Или изобретателят на инструмента за политическа корупция, известен като “обръч от фирми”, раздавачът на “порции”, Ахмед Доган. Виден либерал, тоже.

Изреждам още либерални “титани” – Цонев. Бисеров. Либерал до либерала, мила моя майно льо, европейски федералист до федералиста.

От най-либералните. “Обръчите” и “порциите” са символ и синоним на тежка политическа корупция. Очевидно прикривана и приемана от либералите от АЛДЕ.

Явно това е “правилната”, “нормалната”, “приемливата” политическа корупция на либералите от АЛДЕ.

Председателят на АЛДЕ, в чиито редици са ДПС, Пеевски и Доган “съветва” българското общество и коментира българския национализъм. Това е образец за политическа наглост, на степен по-голяма от “тера”.

Изобщо, политическата извратенящина, всеядност, двоен стандарт и лицемерие на либерал-федералистите от АЛДЕ не знае нито срам, нито граница, нито дъно. Празни приказки, кухи клишета и либералите от ДПС.

Това е ярко и недвусмислено доказателство за безпринципността на т.нар. “либерали” от АЛДЕ. За пълната им липса на политическа хигиена. Затова са такава политическа гротеска. Безидейни и безпринципни лицемери.

Прочее, неуважаеми “либерали”, исканията ви за оставки са нелепи, смешни и жалки. Единствената оставка, която можем да обсъждаме с вас е оставката ви от българското Народно събрание и изчезването на вашата вредна, корупционна организация от българския обществен и политически живот.