Не те ли е срам!? Синът на Стойчо Младенов биел жена си бременна, след това я нокаутирал пред детска градина

7 Dni Sofia08.10.2017
александър младенов

Жесток семеен скандал тресе фамилията на футболната легенда Стойчо Младенов. Неговият по-голям син Александър е обвинен от бившата му половинка Александра Саркизова в отвличане на дъщеря им Дария. Покрай драмата с внучката на Екзекутора на Ливърпул обаче се разбраха потресаващи подробности от извънбрачната връзка на сина му с красивата варненка, научи HotArena.

На бял свят излезе, че в края на западналата си футболна кариера Сашо Младенов се пропил и редовно биел жена си, като се накърка с няколко ракии. Стойчовият синковец ошамарвалСаркизова още по време на бременността, а върхът бил, когато й счупил носа пред детската градина на щерка им.

35-годишният Сашо Младенов се запознава с красавицата Александра Саркизова, „Мис Варна” за 2000 г. преди около 5 години. Хубавата Алекс вече има син от  романс с варненския плейбой Ники Шванца.

Връзката на футболиста и миската бързо се задълбочава, въпреки в началото се налага да въртят любов от разстояние. Всичко върви по мед и масло и не след дълго Александра забременява, макар и без брак. По същото време обаче кариерата на Сашо Младенов рязко се срива, а оттам следва брутален обрат в отношенията им. Той не може да преглътне провала си, а виновна за това се оказва половинката му. Гневът на мъжа избива у дома и скоро Саркизова почва да се оплаква, че нереализираният футболист я бие зверски. Шамари имало докато била бременна с неговото дете.

Отначало варненката си траела, но скоро нещата излизат от контрол. В деня на изписването на новородената им щерка Дария, Младенов-джуниър обърсал шамар на Александра, която е с бебето на ръце. Причината е, че Саркизова не поздравила майката на Сашо, когато слязла да вземе бонбоните и цветята за акушерката.

С края на кариерата си Стойчовият син съвсем се пропил, гласят слуховете, разпространявани от негови близки. Финансите му тръгват надолу и няма как да поддържа доскорошния стандарт на живот, което още повече нажежава семейната обстановка. Тогава пък Александра става студентка и започва да пише.

В същото време, по думите на Александра, ежедневието на Сашо Младенов се изчерпва с това да блъска във фитнес залата, а после да седне на масата и да се налива с ракия. Очаквано миската не си държи езика зад зъбите, и следват скандал след скандал.

Накрая ритнитопковецът се докарал дотам да обръща четири-пет чаши, а после без свян да поступва клетата си женица. Макар да не си пада кифла, на нея й се наложило да ходи в университета обилно нацапана с грим, за да прикрива синините от плесниците на мъжа си, пише „Уикенд“.

Все пак хубавицата прави отчаяни опити да се защити, но най-много да остави някоя и друга драскотина по лицето му.
Един ден работата вече става кървава. Пропадналият мъж стига дъното, като издебва жена си пред детската градина на малката Дария. С яка тупаница чупи носа на Александра, от която започва да шурти кръв, след което невъзмутимо си тръгва.

Говори се, че самозабравилият се Сашо Младенов полудял от ревност. По онова време вървят слухове, че Саркизова се е събрала с бившия си Ники Шванца. След брутална случка със счупения нос красавицата си вади медицинско свидетелство за побоя и слага край на отношенията си със сина на Стойчо. Решава да се прибере с щерка си в родния Варна.

Именно тогава се намесва футболната легенда. Старият Стойчо Младенов увещава майката да остане в София с детето с обещания, че ще се погрижи за тях. Дори им предоставя свой апартамент в столицата, където да живеят.

Александра отново се обръща към Младенов-старши, който вече е започнал работа в Казахстан и се прави на ни лук ял, ни лук мирисал. На всичкото отгоре дори обвинил Саркизова, че тя биела сина му, а не обратното.

След всичко това майката не издържа и си заминава във Варна заедно с дъщеря си Дария. Въпреки че Сашо Младенов няма никакви ограничения да вижда детето, и дори го извежда на почивка в Дубай, бащата си навива на пръста, че той ще се грижи за малката.

Така се стига до миналата седмица, когато Александра разбира, че Сашо Младенов е взел момиченцето от училището й. След това бащата се покрива и съобщава на бившата си половинка да не ги търси повече. Саркизова вдига аларма по медиите, тъй като и полицията не може да й помогне. По-късно ченгетата обясняват, че са установили къде са бащата и детето, но не могат да вземат отношение, когато става въпрос за подобен спор между родители.

Самият Сашо Младенов категорично отхвърля всички обвинения и за отвличане, и за побой над Александра, което щял да доказва в съда. Сега на ход е прокуратурата. А дотогава малката Дария остава заложник на скандалните родителски отношения.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.