Държавата се тресе! Заговорът „Пеевски“ успя! Хиляди излязоха на улицата и скандират „Оставка на Борисов“!

7 Dni Sofia06.10.2017
Протест на Емко пред министерски съвет (23)
Държавата се разтресе отново! За първи път от скандалното назначаване на Делян Пеевски за шеф на ДАНС, хора излязоха на улицата да искат оставката на действащ премиер.
Отново намесен е Пеевски! Неговият рекет чрез машата му Караниколов продължи и днес срещу едни от най-добре работещите предприятия в страната – „Емко“ и „Дунарит“. НАП влезе в първото с полиция, за да търси документи на второто. И така новината за върнатия лиценз се оказа безполезна.
Бесни работници от дружеството както и колегите им от ”Дунарит” излязоха на протест пред МС.
Те скандират „Мафия“, искат оставката на Караниколов. Причините са повече – заради процедурата по отнемане на лиценза, дружеството и загубило поръчки от държавната „Кинтекс“. Те са пренасочени към друга държавна фирма – „ВМЗ Сопот“.
След като скандираха дълго под прозорците на Министерски съвет и за първи път започнаха да искат оставката не само на пеевския министър Емил Караниколов, но и на Бойко Борисов, протестиращите направиха шествие през жълтите павета. То бе подкрепено от стотици други столичани, които изразиха подкрепата си към репресираните оръжейници!
Очаква се следващата седмица протестите да бъдат всеки ден!
Г-н Борисов, съгласен ли сте всеки ден под прозорците ви да се скандира „Оставка“, само защото на Делян Пеевски му се дощяло да открадне пореден бизнес!? И не смятате ли, че това е планът на Корпулентния – да ви махне и да сложи на мястото ви още един Кара Ибрахим!