Така се брани бизнес! Пеевски и мекерето му в кабинета на Бойко капитулираха! Вижте какво се случи преди малко

7 Dni Sofia06.10.2017
Протест на Емко пред министерски съвет (5)

Кликата на Делян Пеевски и министър Караниколов капитулира! Опитът на корпулентния олигарх да нахлуе и в бизнеса с военна техника е осуетен! Засега!

Притиснат до стената от въстаналите 4000 работници и замерян ежедневно с разкрития за работа на ведомството в полза на Пеевски, днес Емил Караникоов капитулира!

Междуведомственият съвет по отбранителна индустрия възстанови лиценза на военния завод „Емко“. Това стана по време на днешното заседание на съвета, на което бе разгледан докладът на МВР и служба КОС за безопасността на съхранение на произведената от фирмата продукция.

„От днес фирмата е пълноправен участник на международните пазари“, каза икономическият министър Емил Караниколов, който по-късно ще даде брифинг по случая.  Той обясни, че в завода има още нарушения, които на са отстранени, но те не засягат безопасността на продукцията. Заради неуредиците около лиценза ВМЗ Сопот е поел поръчката от Индия вместо „Емко“.

В момента се влиза н апроверка в Кинтекс и в Емко относно сключените договори за последните 10 години. Ако има съмнения за нелоялни действия, те ще бъдат изпратени в прокуратурата, посочи министърът.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.