Тома Биков изкара схемите на БСП: Йончева да каже, докато живееше със Станишев дали Пловдивският панаир й е плащал фимите

Тома Биков

Вече е модерно и ходя с папки. В БСП са създали морална полиция и ги размахват напред-назад. Да ни извиняват зрителите, че се замеряме с кал тук сутринта. Това коментира пред Би Ти Ви депутатът от ГЕРБ Тома Биков.

Нося тук няколко схеми. Има една община Брегово, където пет мандата има един и същи кмет от БСП. Милчо Лалов. Жена му е учителка в детската градниа ,сватята е леличка, снахата е счетоводителка, сестрата на снахата е домакин или калкулант в център за настаняване от семеен тип и шуреят също има връзка.

Депутатът Цветан Топчиев – жена му е в центъра за настаняване на умствено изостанали, синът му работи в административното обслужване на общината, брат му също е в общината към Гражданска защита.

До момента няма нищо внесено в прокуратурата. Но вижте какви „компромати“ има срещу нас!? Има съученичка на съпругата на бивш депутат от ГЕРБ! Позицията на морален стожер е много тежък кръст и се носи трудно. Той привлича вниманието към този, който е морален стожер. Г-жа Йончева да отговори, докато е съжителства със Станишев дали нейните филми са спонсорирани от Пловдивския панаир на Георги Гергов. Аз не казвам, че това е лошо, но нека си каже, призова Тома Биков.

Нося още една схема, тя е по-стара – Румен Овчаров е назначил кума си Иван Генов за директор на АЕЦ Козлодуй. Аз вече си мисля, че ще стигнем до някакви побратими, защото кум значи побратим, възмути се Биков.

БСП като говорят за сливане на държавата и партията трябва да знаят, че тази партия е спечелила изборите и управлява, категоричен е той.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.