Само в 7DniSofia.bg

Цветанов: Твърденията на БСП винаги ги подлагам на съмнения. Сега искат да отклонят вниманието от…

цветан цветанов

Томислав Дончев е в изпълнителната власт и в законодателната, от 10 години живее в София. Неговият брат е останал и работи в Габрово.  Томислав Дончев не е работодател. Това заяви зам.-председателят на ГЕРб Цветан Цветанов в кулоарите на парламента по повод на изявленията на БСП за шуробаджанащина в Габрово, предаде novini.bg

Той припомни, че ГЕРБ се е учредила като партия през декемтври месец 2006 година. Всички тези хора преди това не се познаваха. Съвсем нормарно е някой през годините да покани някой за кум, каза Цветанов.

Това, което правят  БСП е, да не гласуват тези народни преставители доклада за самолетите, който се гласуваше в пленарна зала. Те искат да ни питате по темата за Габворо, по темата за Хасково, посочи Цветанов.

Той посочи, че благодарение на компетентността на Томислав Дончев, той е успял да създаде условия за европейското бъдеще на Габрово. Страната ни печели от тези качествени хора, които са на определени  позоции.

Твърденията на БСП винаги ги подлагам на съмнения. Това са несериозни неща, заяви Цветан Цветанов. Те искат да вкарат държавата в една спирала и да отклонят вниманието от важните теми като европейското председателство.

Антон Тодоров не е говорил за купупция, той говореше само за потупване по рамото. „Ген. Радев е писал опорни точки за „Грипен“, заяви по-рано в парламента Антон Тодоров.

Цветан Цветанов заяви още, че днес няма да има среща между премиера Борисов и парламентарната група на ГЕРБ.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.