Само в 7DniSofia.bg

Нинова попиля ГЕРБ: Използвате комисията за самолетите, за да разчистите пътя на Бойко към президентството

Корнелия Нинова и Борисов

ГЕРБ използва Комисията за нов боен самолет, за да разчисти пътя на Бойко Борисов към президентството. Г-н Радев, стоим твърдо зад вас.

Това заяви от трибуната на парламента лидерът на БСП Корнелия Нинова по време на дебатите по доклада на Комисията за нов изтребител. „Това, което правите, както и да го завоалирате, е война срещу президентската институция. Тя започна от една пресконференция на председателя ви на ПГ, в която той обвини президента в лобизъм и намекна за корупция. След това последва създаването на тази комисия, която да ползвате като бухалка. Ще подкрепим държавния глава по две причини – партийна и държавническа. Ние издигнахме, подкрепихме и работихме за избора на президента Румен Радев.

Благодаря на онези българи, които не са членове на БСП, но повярваха, че БСП им предлага достоен президент, който може да промени България. Ние стоим зад президента Радев като партия и прилагаме за тази подкрепа един единствен критерий. Той изпълнява ли ангажиментите, които пое по време на предизборната кампания? За една година той не е отстъпил на милиметър от тях“, каза Нинова.

Източник: novini.bg

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.