Егати! И доносник от „Герена“ взе да брани Делян, май работата на Добрев не от най-чистите

7 Dni Sofia05.10.2017
георги марков

Вчера имаше необичаен дебат в Парламента, аз не участвах в него. Искам да кажа на зрителите, че братовчедите са доста далечни роднини. Има роднини по права линия, но тук не е така. Това е единствената страна от бившите социалистически, в която едни и същи комунистически фамилии и при комунизма и при демокрацията са на върха на държавата. Това заяви относно скандала с роднините на Делян Добрев в „Здравей, България“ бившият конституционен съдия Георги Марков, който е и сред хората в управата на Левски, довели Спас Русев.

„Господин Станишев, който много уважавам е син на Димитър Станишев например. Внукът на Борис Велчев, който също уважавам много, стана главен прокурор. Синът на Георги Димитров също е във властта, Ирина Бокова също. Защо братовчедът на Делян Добрев да не става за зам.-кмет на Хасково“, запита той.

„Изключително сладка длъжност – генерален адвокат. В Люксембург Захариева и Борисов пращат сина на Петър Танчев като знак към левицата. Президентът Плевнелиев е дясноцентрист, но прати внука на Борис Велчев. А сега черешката – Бойко Борисов и ГЕРБ сложиха омбудсман острие на БСП – Мая Манолова. Но ето, тя е един добър омбудсман. Тоест ГЕРБ не е партия на братовчедите, а на великодушието. Какво сега, онзи като е братовчед на Делян Добрев да ляга и да умира ли, защото той е депутат“, запита Марков.

„В дребни схватки на местно ниво няма да влизам. Не си Ани Цолова, не си жена, но като те погледна ми излъчваш доверие. Делян Добрев също е така, той е много талантлив и добър“, направи комплимент на Виктор Николаев уличеният като доносник на ДС Марков.А щом доносниците застават зад Делян Добрев, май работата му не е от най-чистите.

„Стигна се до сълзи след защитата на Делян Добрев, бе много пламенно защитен. Той е един млад и надежден политик и не може да бъде хвърлен на кучетата и на 38 години да му се прекрати кариерата, защото братовчед му бил в някоя община. Викторе, хората като са недоволни от нещо, излизат и викат. Ти да си видял хората от Хасково да излязат и да скандират и протестира“, запита Марков.

Георги Марков коментира и конфликта между Румен Радев и Бойко Борисов: „Това са двете движещи фигури и те нямат проблеми. Нормално е да има някакви нападки. Президентът е възпитаван да бъде на страна и готов за война. В парламента ще има пиперлийски работи, това е нормално. Мисля, че няма проблем“, каза Марков.

коментар

  • Иво Стоянов

    05.10.2017 at 20:43

    ФК Калъфка е паразит №1 на България. Ей, подуенци,! Докога българския народ ще ви поема разходите? Докога всеки българин ще издържа с данъците си паразитите от Герена? Пред вас и циганския цар Киро изглежда като обикновен кокошкар. И не ни пробутвайте лъжите на Георги Марков, Стефан Софиянски, Евг. Бакърджиев и други символи на крадливия преход. Заради тия знакови крадци от криминалния преход “демокрация” стана мръсна дума в България. Явно, че тия крадци, които тогава нагло подпираха Калъфка на терена са нарушили закони и морал за да може сините търтеи да паразитират на гърба на целия български народ.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.