Само в 7DniSofia.bg

Владо Николов направи нещо толкова впечатляващо, че накара Илиана Раева да изригне в полунощ: Страхотен! Единствен! Какво ли свърши?

7 Dni Sofia05.10.201740400
владо николов

Волейболният шампион Владо Николов едва ли е предполагал, че животът ще му поднесе крава, която да дои.

Тази вечер обаче елитният спортист показа завидни заложби в тази работа във „Фермата“. При влизането си в хитовото риалити той се уплаши от кравата Васка, която не му даде да я докосне при първия мъжки дуел и Владо загуби от футболиста Алек в тази дисциплина.

След като беше пратен за ратай обаче, най-добрият диагонал в света, хвана цаката на сложното общуване с Васка и тя даде доволно количество мляко. Под вещото ръководство на дресьорката на кучета – водачи Елена, Николов разби всичките си страхове от доенето и установи, че е важно как говориш на Васка.

„Кравата се успокоява, когато слуша гласа на този, който я дои. Аз мисля, че е важен тонът. А и жените оценяват кавалера в мен“, пошегува се с новите си познания фермерът-волейболист.

Преди това звездата Николов изрина обора на опърничавата Васка и заяви, че срамна работа няма. Владо дори сподели, че изпражненията не са му никакъв проблем.

„Не се оплаквам, не е много по-различно от това да сменяш памперси, а аз в последните години натрупах сериозен опит“, сравни бащинските неволи с оборските капитанът.

Тази вечер Божидара Бакалова прати Николов на дуел и той ще се бори за оцеляване във „Фермата“ предстоящата неделя. Кого ще избере за съперник най-силният мъж в риалитито, ще стане ясно утре.

Владо се представи толкова впечатляващо, че малко преди полунощ знаменитата Илияна Раева изригна във Фейсбук: Страхотен Владо Николов! Владо Николов и всички останали!

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *