Само в 7DniSofia.bg

Мъжът който се барикадира в столицата извади моторна резачка! Положението е страшно…

Полиция

Към 10 часа тази сутрин е получен сигнал, че имало видимо неспокоен мъж, който се е затворил в дома си. Както съобщихме по-рано, полицията веднага отишла на място, както и Спешна помощ и пожарната

„Сутринта получаваме сигнал от роднини, че мъжът буйства. Сигналът е подаден от майката и сестрата, като ги заплашва“, заявиха представители на СДВР.

Само преди минути той е бил задържан от униформените. Мъжът е с психично разстройство – параноидна шизофрения. Униформените заявиха, че на прозореца е имало резачка, което е било единственото оръжие, поставена на перваза на прозореца.

„Говори несвързано, опитва се да говори на турски и на английски, но неразбираемо. Беше отведен в болница. Предния път беше с метален кози крак, а от началото на годината това е третия път. Има няколко престоя в психиатрично заведение“, заявиха от СДВР.

Съседи се притесняват за безопасността си и казват, че се страхуват от психично болния мъж, който е агресивен. Те са направили подписка, че не искат да живее там, но тя неясно защо не е уважена от властите, преддаде пик.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.