Само в 7DniSofia.bg

Скандал! Деси Фотосесията отказа солидно предложение за секс с Благо Джизъса! Проблемът бил в Есмер…

Благо Джизъса

Една от най-коментираните плеймейтки у нас – Деси Фотосесията, отказа секс на бившия национал Благой Георгоев.

Скандална оферта е отклонила плеймейтката Деси Димитрова. Брюнетката от Търговище е била калесвана да участва в заговор, който да компрометира бившия национал и настоящ футболист на руския „Оренбург“ Благой Георгиев през собственото му семейство.

Целта на постановката е била известният със слабите си ангели полузащитник да влоши и без друго разклатените си отношения с шампионката по танго Есмер Омерова. Не е тайна, че заради постоянните слухове за изневери от страна на Джизъса, къде истинни, къде не, рускинята най-редовно има търкания с мъжа си.

„Преди няколко месеца от една телевизия ми се обадиха и ми предложиха да направим скандал с известен футболист, който има семейство, има деца… Става дума за Благо Джизъса. Трябваше да вляза в ролята на изкусителка, да го изкуша и така да разваля семейството му. Може би много момичета биха се съгласили, защото това е бърза слава. За мен обаче това е изключително грозно. Категорично отказах, защото не искам да се свързва името ми с такъв пиар„, разкрива плеймейтката в светското предаване на ПИК TV „Жълтите новини“.

В началото на годината семейството на Благой и Есмер дори бе пред развод, като двойката едва спаси брака си. Той обаче продължава да виси на косъм, най-малкото поради факта, че Георгиев би могъл да стане жертва на подобни заговори с цел телевизионен рейтинг по всяко време.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.