Нинова окуражава във Вълчи дол: Знам, че сте лъгани! Не се подчинявайте на този, който ви е докарал до просия…

Георги Гергов и Корнелия Нинова

„Уверих се за сетен път, пътувайки в селата на община Вълчи дол, че живеем в две Българии. Едната – на лъскавите кабинети и скъпите коли и натруфени приказки на политиците и тази – истинската, в която няма пътища, няма линейка, няма лекар и аптека, а има мъка, страх и апатия.“ Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова във Вълчи дол, където бе да подкрепи кандидата за кмет Людмила Петкова.

„Виждам на много места, че заради бедност ви е обзело отчаяние, страх, безразличие и апатия. Не вярвате на никого, знам го. Всеки ден съм сред вас и знам, че 27 години хора от партии от всички цветове са ви лъгали, че ще направят нещо за вас, а са работили за себе се”, подчерта лидерът на БСП.

По думите й ако народът не вземе съдбата си в свои ръце, ако не прояви смелост и сила, тази агония ще продължава.

„Не позволявайте на никой политик да ви държи в подчинение, след като ви е докарал до просешка тояга. Никоя партия сама, никой кмет сам, без подкрепата на народа си, няма да успее да промени нещата. Ние искаме промяна, но ни трябва вашата воля. Няма да ви давам велики обещания, но ви гарантирам, че ще направим всичко по силите си – и възможното, и невъзможното, да ви вдъхнем тази смелост и да ви направим свободни от страхове хора“, каза още лидерът на БСП.

Източник: novini.bg