Слави Трифонов затова иска да ги измита! ГЕРБ и БСП управлявали заедно, вижте къде разкриха греховната им любов към…

7 Dni Sofia30.09.2017
9

Общинският съветник от формацията „Коалиция за Хасково“ Георги Пеев изнесе доста стряскащи факти кой реално управлява в момента в Хасково в интервю за телевизия Би Ай Ти. Така се оказа, че историите около „кумгейт“ и Делян Добрев са само върха на айсберга.

„Беливанов като гледам с полиция бе избран и май пак с полиция ще го свалят като виждам накъде вървят нещата. Напрежението се дължи на рефлукс – това се случи в Хасково. Вчера по медиите се каза,че „Коалиция за Хасково“ била поискала оставката на кмета. Това не е вярно. Ние сме поискали тази оставка още преди повече от година. Защото кметът бе на дистанционно управление на Делян Добрев, той никога не е бил фактор в този град. Проверете колко интервюта е дал той, докато е бил само областен управител- нула“, каза Пеев.

Той допълни, че твърденията на ГЕРБ, че Беливанов е разжалван, защото бил под влиянието на БСП просто не са истина. И обясни защо: „БСП в Хасково от две години управлява заедно с ГЕРБ. Те са едно и също нещо. Няма как Беливанов да е на тяхно дистанционно управление. ГЕРБ и БСП гласуват заедно в общинския съвет“, каза общинският съветник.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.