Само в 7DniSofia.bg

Невиждана глупост на ЦСКА! „Червените“ нямаха право на нея точно сега! Утре лихвите ще са тежки! Белчев, какъв е този страх?

7 Dni Sofia30.09.2017
каранга цска

ЦСКА направи невиждана глупост! „Червените“ направиха 2:2 срещу Етър, а загубените точки на стадион „Ивайло“ ще качат утре Лудогорец на върха. Делиорманци приемат Берое и едва ли някой се съмнява какво ще се случи.

ЦСКА нямаше право да прекъсва победната си серия точно сега! Победа гарантираше първото място на „армейците“ и по време на паузата за мача на националния отбор, което от психологическа гледна точка е невероятен бонус. И драма в Делиормана.

Още по-лошото за хората на Стамен Белчев е, че утре лихвите по тези пропилени точки могат да ги оставят капо в битката за титлата. Само на „Армията“ си знаят какво им струваше да наваксат идиотското 1:1 на старта със Славия. И сега ново такова реми. И сега пак ще трябват яки мускули.

Не, че ЦСКА трябва да побеждава винаги. Но има моменти като днешния, когато си длъжен да го направиш!

А самият Белчев може ли обясни какъв е този страх, да браниш с една дузина защитници преднина срещу Етър на отритнати от столицата сърдити старчета?

коментар

  • Емил Георгиев

    01.10.2017 at 11:24

    Имам желание да използвам таблета си.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.