Само в 7DniSofia.bg

Е сега вече става страшно за Кирил Домусчиев! Валери Симеонов си издейства подкрепа от Бойко Борисов

7 Dni Sofia28.09.2017
бойко борисов кирил домусчиев
Бойко Борисов застава зад вице-премиера Валери Симеонов в битката му с олигарха Кирил Домусчиев. Това била една от договорките, за да продължи управлението на коалицията „ГЕРБ + „патриоти”” без скандали.
В отношенията между партньорите се появиха пукнатини, след като вицето Симеонов публично обяви, че не се вижда и чува с премиера Борисов, а договорените срещи между тях не се случват.
Коалицията е бетон, заявиха Борисов, Каракачанов и Симеонов след срещата си в кабинета на премиера във вторник. Това обаче струвало на Борисов подкрепа за Симеонов в битката му срещу председателя на КРИБ Домусчиев. Става дума за задкулисна договорка и тя няма да бъде обявена публично, но подкрепата е факт, съобщиха за Фрог нюз източници от МС.
Преди месец Симеонов подаде сигнал в прокуратурата за разследване на приватизацията на Българския морски флот. Според него договореностите не се спазват, а предприятието е пред фалит. Домусчиев отрича, но скандалът не утихва.

Запознати твърдят, че в близко време ще се разрази нов скандал между Симеонов и Домусчиев. Този път повод щели да бъдат фармацевтичните фирми на олигарха „Биовет“ и „Хювефарма”. Слуховете са за готвени проверки там, включително с участието на ДАНС и МВР. Щели да се проверяват договорите и условията за труд, има ли сериозно замърсяване на околната среда и натравяне на хората с вредни газове..

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.