Скандалът на годината! Сашо Диков подгони депутат от ГЕРБ с: „Мръсник безподобен! Мръснико, безподобен! Лъжец безподобен! Наглец!“

7 Dni Sofia25.09.2017
сашо диков

Истински екшън си спретнаха в кулоарите на Народното събрание журналистът Сашо Диков и депутатът от ГЕРБ Антон Тодоров, а кавгата бе излъчена в авторското предаване на тв-легендата.

Повод за зрелищната кавга бяха обвиненията на избраника, че телевизия Би Ай Ти се финансира от бившия собственик на Корпоративна търговска банка Цветан Василев, който в момента живее в Белград, укривайки се от българското правосъдие. Подобен намек Тодоров направи към тв водещата Люба Кулезич.

„Литфинг ли е Кулезич?, обърна се няколко пъти Антон Тодоров към Сашо Диков, припомняйки негов скандал с Люба Кулезич от преди няколко години в БТА. Журналистът не отговори на въпроса, но няколко пъти каза на депутата от ГЕРБ, че „не му отива да пада толкова ниско“. „Дали е лифтинг или не, аз не мога да кажа, защото не съм присъствал на…“,опита се да отговори Диков на депутатското питане. От думите на Антон Тодоров стана ясно, че е ядосан от предавания на Би Ай Ти, свързани с неговата книга „Шайка – Бойко, Росен, Цецо и другите.“

Настоящият гербер продължи с атаката срещу журналиста: „Прекръстете си и кажете: „Никога не съм вземал пари от Цветан Василев!“. Тогава разяреният Сашо Диков се закле в дъщеря си и се обърна към Антон Тодоров с думите: „Мръсник безподобен! Мръснико, безподобен! Лъжец безподобен! Наглец!“

На което Антон Тодоров отговори: „Аз съм жесток към враговете си!  И вашето отношение месеци наред докарва тази ситуация! Притежавам неповторимия талант да изкарвам враговете си извън нерви. Признавате ли го в случая?, попита най-нагло депутатът от ГЕРБ. „Признавам го в случая, защото сте безподобен наглец и лъжец!“, отговори му Сашо Диков, гонейки го по кулоарите на парламента.

Антон Тодоров в движение продължи със заплахите срещу програмния директор на телевизия Би Ай Ти. „Диков, винаги може да има по-нагли от вас, по – нахални и по-брутални. Аз съм по-нагъл и по-брутален от вас и трябва да го знаете! Не се занимавайте с мен! В момента, в който вие спрете, аз ще продължа и ще мина през вас, по начина, който зная аз да го правя“, каза с гордост народният представител.

Сашо Диков му отговори: “Грам достойнство нямате, грам!“. На което Тодоров отвърна, че това е негово лично мнение, което не е факт.

Сашо Диков крещи на Антон Тодоров: Мръсник безподобен, лъжец, наглец!

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.