Няма да повярвате кой попиля Слави: Как ще селектира политици? Преди да го прави, първо да се извини, че ни натресе Бойко

7 Dni Sofia24.09.2017
Слави Трифонов

Политикът Татяна Дончева даде програмно интервю за „Фрогнюз“, в което говори надълго и широко за идеята на Слави Трифонов за влизане в политиката. Ето нейното мнение по въпроса:

Слави Трифонов е в политическия живот на страната от много години. Личните амбиции на Слави да участва лично също са заявени от преди няколко години. Най-кулминационната точка беше референдумът. Капитализиране на резултатите от референдума и използването им за налагане на нова политическа формация е тактически въпрос.

Сегашната заявка е само един епизод. Даже не бих нарекла този епизод по-силен от предишните му изяви и от заявената позиция да агитира своите хора да не бъдат активни на парламентарните избори.

Ако човек е добросъвестен, няма да отрече на Слави добрите му намерения. И също така, ако е добросъвестен, няма да се натовари с прекомерни очаквания.

Малко странна е претенцията на Слави той да бъде селекционерът на тези, които стават и които не стават. Той може да селектира танцьорки, може да селектира музиканти за бенда и певци.

Дали може да селектира политици – Слави е доказал, че е селекционирал Бойко Борисов. Ако в неговите очи Бойко Борисов е успешен политик, с оглед българската история, а не с оглед това, може ли някой харесан от него да попадне на най-високите върхове в държавата, няма да има толкова претенции.

Слави Трифонов беше един от хората, които активно подпомогнаха възхода на Бойко Борисов и не е нужна дълга памет, а само някой да извади две-три от неговите предавания, когато Бойко Борисов беше налаган като политически проект и Слави беше ангажиран с това…

Човек, колко пъти се селекционирал политически таланти? Защото досегашната ти селекция е 100 процента неудачна и ако ти си противник на практиките, които въведе Бойко Борисов, ще трябва най-напред да се изправиш пред българския народ и да кажеш: Драги мои, аз с всичките ресурси на шоуто си подпомогнах възхода на тези хора, които смятам за особено опасни за страната си.

 

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.