Само в 7DniSofia.bg

Унищожителен Венци Стефанов: Заравяте си главите, а задникът на Домусчиев лъснал гол! Атакуват вече депутати! Убиват ЦСКА!

7 Dni Sofia23.09.2017
Венци Стефанов

„Ако съдиите не се атакуват, българският футбол ще бъде много по-различен.” Това заяви президентът на Славия след победата над Витоша в Първа лига с 4:0. Венци Стефанов бе категоричен, че родните рефери са под натиск от собственика на Лудогорец Кирил Домусчиев.

„Един човек атакува всички съдии! Вчера видяхте ли ЦСКА какво ги правиха? Защо си заравяте главите като щрауси, а задниците са голи отгоре? Кажете истината! Това, което виждате! Толкова ли е страшно? Футболистите също трябва да са възпитани, за да не се разправят със съдиите. Всичко е въпрос на манталитет и възпитание”, каза Стефанов, а после бе попитан дали като член на Изпълкома на БФС не може да потърси решение на този проблем заедно с президента на централата Борислав Михайлов.

„Боби Михайлов не може да реши този проблем, защото всеки един съдия се атакува индивидуално! Нахалството стигна дотам, че се атакуват и депутати. Боби Михайлов ли е на терена? По тази логика всеки съдия, който свири мач на Лудогорец или на ЦСКА, трябва да се изкара от съдийството и да бъде наказан. Свирят срещу ЦСКА, свирят срещу нас, а и срещу всеки, който дръзне и се опита да направи нещо. Това е положението!”

„Трябва да има един отбор, който да бъде толериран. Ще видите и в неделя срещу Септември. Съдията също е човек и може да сбърка, но зависи дали това е тенденциозно, дали иска да обърне мача и дали свири в ущърб на даден отбор. Това не значи, че трябва да бесим съдиите по дърветата. Ако никой от нас не атакува съдиите, те ще свирят толкова, колкото могат.”

Защо не пита Кирил Домусчиев как точно влияе на съдиите?

„Аз с г-н Домусчиев не съм разговарял от дълго време и не съм го виждал. Нямам честта. Трудно се говори с Краля слънце, трябва да имаш потенциал, а аз явно го нямам.”