Само в 7DniSofia.bg

Волен непоправим романтик! Предложил на Гаджева във файтон…

Волен

Волен Сидеров ми предложи много романтично в Созопол. В един файтон. Той е много романтичен, но малко се говори за това. Това ще е най-вълнуващият ден в живота ми. Никога не съм си се представяла в бяла рокля, но все пак съм жена. Това каза в предаването “Събуди се” по Нова телевизия Деница Гаджева, която разкри подробности за предстоящата утре сватба с лидера на “Атака” Волен Сидеров.

“Предложението беше направено преди 2 месеца. Няма какво да протакваме. На сватбата ще има много изненади за гостите. Ще пеят само български изпълнители. Васил Найденов е сред тях. Ще приема името Сидерова. Ще стана Деница Сидерова. Сватбата няма да е традиционна. Ние сме минали през толкова бурни моменти във връзката ни. Запознахме се в партията. Не мога да кажа, че съм попаднала там случайно. Все пак познавах Димитър Стоянов от ученичка. В момента с него не поддържаме никакви отношения”, разкри тя.

“Не мога да кажа, че съм се влюбила във Волен от пръв поглед. Винаги съм го харесвала като човек. Не знам кога се случи любовта. Просто се случи. Българинът е много гаден човек. На мен не ми е било трудно. Той до скоро беше женен. Неговата постъпка беше много мъжка, смела и твърда. Той беше зачеркнат от всички, заради нашата връзка. Всички изневеряват на жените си, но гледаха него и казваха: Сидеров постъпи лошо. Той постъпи много смело”, каза още Гаджева.

“Волен е и бунтар, и кротък. Никога не съм се опитвала да го откажа от политиката. Вечер си говорим за всичко. Понякога даже просто си мълчим. Извадиха от него агресията, защото бяхме преследвани. Не можехме да излезем от домовете си. Най-много ме беше страх след това, което се случи в НАТФИЗ. Тогава наистина и реално се уплаших. За мен, за Волен, за колегите от партията. Много хора бяха категорични, че той повече няма да участва в политиката, но отново е депутат. Той никога не искал министерски пост. В България трябва да спрем с желанието да прецакваме другия. Това пречи на развитието на държавата. Във Волен най-много ме дразни, че като готви разхвърля много и трябва да чистя след него. Той е много добър баща, но трябва да има дъщеря, за да разбере най-накрая жените. След десет години се виждам остаряла, а него все така деен”, призна тя.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *