Не е истина какво се случва на аерогара София в момента! Стотици българи с взети заложници от…

7 Dni Sofia22.09.2017
аерогара

Тотален хаос цари на летище „София” в натоварения празничен ден, когато стотици българи ползват почивните дни, за да пътуват, алармират заминаващи. Напускането на страната през аерогарата се оказва мисия невъзможна и полетите закъсняват с часове заради абсурдната организация на родните летищни власти. Стотици заминаващи на практика са заложници на управленска некадърност!

Шокиращото решение на софийското летище да обедини в едно чекирането на пътници от различни авиокомпании – например „България Ер” и „Райън Ер” е причинило буквално километрична опашка на терминала за отпътуване, показва видео.

„Подобен хаос е невиждан дори в страните от третия свят. Летище „София” трябва да отговаря пред властите за този абсурд, който причинява невиждани загуби и за самолетните компании и за пътниците. Някои полети закъсняват с часове, само заради невъзможността хората да се чекират. Никой не дава обяснение, защо опашката е една за няколко самолетни компании и няма други работещи гишета”, потресени са заминаващи.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.