Невиждан екшън с Гриша Ганчев в специализирания съд! Шиши му прати да го тормози истински хипопотам!

7 Dni Sofia21.09.2017
прасенце

Нервите на Шиши явно вече не издържат! А жертва на неадекватното поведение на скрилия се в чужбина от гибелния руски гняв Шиши, са неговите не по-малко тежкотонажни репортерки в най-западналата кабеларка на света „Канал 3“.

Шиши е наредил всички негови опоненти, които осветляват престъпното му присъствие в България, да бъдат репресирани от личната му телевизия, преди да почне да им праща други хора. Задачата е да се пращат дебилни репортери, които да задават дебилни въпроси с надеждата да получат потупване по рамото от Дебилния, пардон, Дебелия.

Поредната жертва се оказа Гриша Ганчев. Един от малкото бизнесмени, озъбили се на Шиши и извадили кирливите му ризи. Днес женицата с наднормено тегло, но поднормено мозъчно съдържание Снежка Хиткова бе пратена да тормози Ганчев в Специализирания съд, където срещу него върви бутафорно дело.

Снежка пробва да зададе дебилен въпрос за „Петрол“, но тогава адвокатката на спасителя на ЦСКА – Татяна Дончева, я спря с обяснението, че ще получи отговор само, когато господарят й Шиши разкрие как с продажбата на един стар опел събра пари, че да купи една дузина вестници, „Техномаркет“ и „Булгартабак“.

Вместо да излъчи това, „Канал 3“ показа дебилна версия на случилото се, където хипопотамът Хиткова е изкарана жертва. Извинявайте, но как така Дончева, която е три пъти по-малко от репортерището, ще я спре със сила!?

7DNISOFIA.BG ЗАПОЧВА ВСЕКИ ДЕН ДА ПИТА:

Г-н Шиши, в какви отношения бяхте със сина на една царска администраторка!?

НИЕ ЗНАЕМ, А ВИЕ ЩЕ КАЖЕТЕ ЛИ!?