Корнелия удари в гръб Бойко Борисов! Призова Валери Симеонов, Каракачанов и Волен за партньори срещу…

7 Dni Sofia19.09.2017
корнелия нинова

Вицепремиерите Симеонов и Каракачанов да оттеглят подкрепата си за доклада за национална сигурност, в който Русия се посочва като заплаха, а Волен Сидеров и депутатите от групата на „Обединени патриоти“ да гласуват също против.

За това призова във Фейсбук лидерът на БСП Корнелия Нинова, надявайки се патриотите да свалят доверието си от Бойко Борисов по отношение на доклада за родната сигурност

В поста си в социалната мрежа тя посочва, че по време на днешното заседание на Изпълнителното бюро е взето решение БСП да не се подкрепи доклада за национална сигурност, в който Русия се посочва като заплаха.

„При гласуването му в пленарна зала групата на „БСП за България“ ще гласува против. Призоваваме вицепремиерите Симеонов и Каракачанов да оттеглят подкрепата си за доклада, а председателят на групата на „Обединени патриоти” Волен Сидеров и депутатите от нея да гласуват също против. Сега е времето да покажат дали са патриоти, които държат на предизборните си думи или лъжепатриоти, които са се борили само за властта“, пише още Нинова.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.