Ганчев, Русев, вадете ЦСКА и Левски от първенството! Не ги срамете в Домус-лигата на тотото

7 Dni Sofia18.09.2017
фес

Още в края на миналата седмица пловдивският вестник „Марица“ написа, че мачът Лудогорец – Ботев е УРЕДЕН!

Първото полувреме ще завърши 1:0 за Ботев, а второ ще се мине през драматичен обрат до 2:1 или 3:1 за домакините.

От Ботев обявиха, че такова нещо няма. То трябваше и да кажат, че занапред ще се издържат от тото. От Лудогорец нищо не казаха. Както и преди едни мачове с Гоцето, с Любимец, с други такива.

Днес моралът в Първа лига бе разстрелян. Всичко, което бе обявено преди мача, се случи на него. При коефициент 26! Т.е. някой заработи страшно големи кинти. Шефове ли са, футболисти ли са, други хора ли са, не е ясно. Ясно е само, че този мач вони.

В БФС има комисия, която би трябвало да се занимава с такива мачове. Сега ще видим късопръстият генерал има ли сили да държи нещо по-различно в ръцете си от пура или кюстендилска слива. Защото да стиснеш Домуса за гърлото трябват топки. А поне досега не сме се убедили, че Василев има такива. Поне по отношение на тотото.

Време е и ЦСКА и Левски да реагират. Единственият полезен, единственият радикален ход е да напуснат първенството! СЕГА! ВЕДНАГА! Да разтресат Европа и да сринат БФС.

Майната им на едни сребърни и бронзови медали. Тенекиена работа. Нали на „Армията“ и „Подуяне“ не си мислят, че имат и грам шанс срещу съперник, който играе срещу тях със съдии и пари, а останалите отбори му идват със смъкнати гащи?

Гриша Ганчев е спечелил достатъчно трофеи. Спас Русев го играе горд човек, т.е. не му трябва подарена купа като на Ботев. Могат да прежалят дори сезона, дори Европа. Могат да покажат, че Левски и ЦСКА са нещо много повече от кренвиршов проект. Като просо излязат от този проект. Защото в момента това не е Първа лига, това е Домус лига. С вечен шампион. И този вечер за пореден път се видя защо.

Ганчев, Русев, вие сте на ход!

Без нещо радикално днес, утре всичко ще е късно!

коментар

  • Пламен Серафимов

    18.09.2017 at 22:33

    Хе,хе,хе…
    Изчакайте поне 10 поредни титли и след това ,,биите тъпана“.
    Ще забравим ли поредните титли на ЦСКА?
    Интересно чак пък толкова силни ли са били армейците?А?

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.