Само в 7DniSofia.bg

Гриша Ганчев ексклузивно пред 7DS след поредното скандално рязане на ЦСКА в първенството! Този път при победата над Черно море

7 Dni Sofia16.09.2017106880
цска 2

7DniSofia.bg има редкия шанс да открие един от тримата собственици на ЦСКА – Гриша Ганчев, малко преди полунощ. Естествено човекът, на който се крепят червените не бе особено словоохотлив, но все пак каза нещо важно.

На поздравленията ни за поредната победа на ЦСКА, Гриша Ганчев отговори докога очаква да продължи тази серия на отбора: “Всичко зависи от Стамен Белчев и футболистите. Аз като фен и хората, които подкрепяха отбора във Варна така както само публиката на ЦСКА може, се надяваме серията да стигне чак догодина”.

Бизнесменът се извини, че е на семейна вечеря в Ловеч, но все пак разкри ще предприеме ли мерки ЦСКА срещу продължаващият съдийски терор срещу отбора.

“Ще ми се да продължавам да вярвам, че няма атака срещу ЦСКА, но над 200 съобщения и обаждания по време на мача…Нека преспим и да видим. Може г-н Михайлов да има проблемите на Мегз във ВИП Брадър и да не му е до футбол в момента…”, коментира Ганчев.