Хора, скрийте си бизнеса! И децата! „Наглите“ могат само да ги отвлекат, докато наглия Пеевски направо ги яде

7 Dni Sofia18.09.2017
пеевски

Българските бизнесмени отново са притеснени. Връщат ли се „Наглите“, които отвличаха наследници, за да печелят милиони от този бизнес? Пак ли трябва до всяко дете на богаташ да щъкат и по трима охранители? Докога ще е така?

Сериозни въпроси, но не и най-важните. Да, точно така, в България има нещо много по-страшно за детето ти от „Наглите“. И това е наглият Делян Пеевски!

Когато влезе във война с някого, корпулентното бижу на ДПС не просто се бие с него, а го прави по най-гадния начин, като удря по най-милото на съперника – децата му.

Пеевски поведе битка с Гриша Ганчев и хоп – синът на бизнесмена беше арестуван за участие в Организирана Престъпна Група.

Пеевски се хващат за гушата с Цветан Васлев и хоп – дъщерята на банкера с обвинение, че не знаела като взима пари от баща си преди 4 години, че след 30-ина месеца той ще стане „бандит“ за някои хора.

Пеевски започва война за оръжейния бизнес на Емилиян Гебрев и хоп – синът на бизнесмена вчера също се сдоби с обвинение за ОПГ! Може би защото има наглостта да оцелее преди 6 месеца, когато той, баща му и други хора бяха отровени.

Можем да споменем и един настоящ министър от кабинета „Борисов“, който прати преди няколко години детето си да учи и живее в чужбина, притеснен от случващото след среща с Пеевски и Александър Сталийски в неговия офис.

Може и Тодор Батков да разкаже какви драми имаше в бизнеса синът му, докато от едно място го напъваха да се раздели без пари с Левски, подарявайки го на разни лица назаем.

Някога, когато е прохождала, италианската мафия е наложила неписан закон – всеки може да стреля по всеки, но никой няма право да посяга на жени и деца.

Уви у нас дори мафията ни е такава, гадна, без закони. ЗЦатова или й дайте бизнеса си без бой, или азете децата си. Защото Пеевски идва…