Що за наглост е да застелеш „Дондуков“ с пясък и да събереш гадеробиери, шофьори и Мамалев да играят волейбол за кеф на Фандъкова!? (Снимки)

7 Dni Sofia12.09.2017
Плажен волейбол на Дондуков

На това вече му се вика наглост!

Ремонтът на булевард „Дондуков“ се бави, но за сметка на това го правят рядко некачествено. Вместо да дадат зор на „Трейс груп“ да си свършат работата, за да не ги глобяват и тях 130 000 лева, общината отчита спортна дейност.

Събраха се гардербиери, декоратори, пазванти, шофьори, готвачи и други от софийските театри, плюс няколко комични звезди като Георги Мамалев да играят смешен волейбол под егидата „София – европейска спортна столица“!

Извинявайте, но това е обидно! Обидно е и дингил като Боре Кьосев, вместо да хвърли оставка от федерацията, заедно с цялото некадърно войнство на Данчо Лазаров, да се прави на смешник покрай комиците.

И с какво това допринесе за популяризирането на София като спортен град? Само се усвоиха поредни пари от бюджета. Отчетохме поредно безмислено мероприятие. И така докато гордо отчетем, че през 2017-а в София е имало над 1000 спортни прояви. А те всъщност са спорни. Да не кажем направо безмислени.

Защото срещу едни общински пари (дано да няма и такива на министерството), едни почиващи в момента чичовци се събраха да поцъкат в центъра на София волейбол. С което единствено забавиха ремонта на „Дондуков“. Защото избягалите от ремонтите бачкатори бяха единствената публика.

„Дондуков“ целия в ремонт, някакви с пясък го застлали, волейбол да играят

Даже спонсорът г-жа Фандъкова я нямаше…Може би защото знаеше що за бутафория е всичко.

Важното е да живее „София – европейска спортна столица“!

ПП: Г-жо Фандъкова, а знаете ли, че с похарчените пари, можеше да купите волейболни мрежи за поне 50 софийски. Нямаше да е ефектно като зариете „Дондуков“ с пясък, но щеше да е ефективно.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.