Разкриха сумата, която Тони Златков е заплатил за свободата на сина си! Цяла седмица се е договарял с похитителите

Тони Златков

bTV твърди, позовавайки се на свои източници, че бащата на Адриан Златков е заплатил малко над 1 млн. лева за свободата на сина си. Похитителите поискали от бизнесмена Тони Златков 3 млн. лв., а преговорите са продължили толкова дълго, защото сумата е била твърде висока за семейството.

Припомняме, че тази сутрин Златков съобщи пред журналисти, че сам е водил преговорите с хората, отвлекли сина му и обяви, че е платил определена сума, за да може момчето да се върне у дома. Комуникацията е била само с есемеси, а междувременно похитителите не са давали доказателства за това жив ли е Адриан. Момчето е пуснато ден след даването на сумата.

„Оставили са го в дефилето посока Самоков. Добри хора са го прибрали на автостоп. Взехме го от бензиностанция на Горубляне, той ни се обади от телефона на хората”, разказа подробностите за прибирането Тони Златков. Бащата беше категоричен, че Адриан не е бил тормозен и са се отнасяли добре с него. По думите му отвличането е с цел пари, а нито той, нито момчето имат врагове. Семейството вече има охрана пред дома си. Тони Златков посочи, че всеки човек би се страхувал и няма човек, който да преживее този кошмар и да не се страхува. Младият мъж изчезна рано сутринта на 30 август. Колата му беше намерена на пътя за с. Герман, близо до дома на семейството му. В нея бяха останали личните му документи и телефон.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории