Социолози разкриха: Ще оцелее ли правителството при вот на недоверие

парламент

„Идва много малък ураган, това буря в чаша вода“, така опередели социологът Андрей Райчев искайният вот на недоверие от страна на Веселин Марешки. Той определи, че още поне два сезона няма да има реформи и промени.

Проф. Антоанета Христова пък заяви, че не е съгласна с нито едно от казаното от Райчев. „Всяка една от политически сили ще се опитва да се установи и да се адаптира към промените“, заяви професорът. Пристова допълни, че се правят много неща, които обаче не са видими, както това да се обърне специално внимание на децата в неравностойно положение.

Райчев пък допълни, че по отношение на международната обстановка и позицията на правителството е похвално. „Това е лична заслуга на Борисов“, заяви още социологът.

„Марешки влезе доста неочаквано, но все пак влезе. Мотивацията му за влизане беше доста странна, защото прекалените изхъврляния в целия пиар бяха неадекватни“, заяви Христова. Тя заяви, че процесите, които са се случили с личния му бизнес има интерес да иска бизнес.

Според Андрей Райчев прекаленото говорене на Валери Симеонов ще го изхаби, както се случи с Реформаторския блок. От друг страна пък проф. Христова заяви, че това не е така, защото независимо от говоренето, вицепремиерът има действия, прави нещо което се харесва на голяма част от обществото.

На финала все пак двамата се обединиха в това, че правителството е стабилно независимо от искания вот на недоверие.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории