Откриха отвлечения Адриан Златков! Похитителите го зарязали до кв. “Панчарево”

отвлечен Адриан

В неделя вечерта е намерен издирваният Адриан Златков, който изчезна в края на миналия месец. Той е в добро здравословно състояние, съобщи пресцентърът на Министерството на вътрешните работи.

Златков е оставен близо до кв. “Панчарево“. Според непотвърдени данни той е оставен на път, като минувачи са го закарали до кв. “Горубляне”, отбелязва БТА.

Бащата Tони Златков потвърди пред NOVA, че Адриан е в добро здравословно състояние.

25-годишният мъж изчезна в края на август. Рано сутринта на 30 август автомобилът му беше намерен на пътя за село Герман, близо до дома на семейството му. В колата бяха останали личните документи и телефона му.

На 1 септември бе съобщено, че е открита кола, с която се предполага, че е похитен Златков. Автомобилът, марка “Шкода Фабия”, бе намерен изгорял в района между Панчарево, Герман и Бистрица.

Автомобилът е бил откраднат на 21 август, като е бил със сменени номера и затъмнени стъкла. По непотвърдена информация, върху него е имало син буркан. Предполага се, че похитителите са инсценирали полицейска акция или катастрофа, за да измъкнат младия мъж от неговия автомобил.