Криско сам си пише книгата, обяви кога я пуска! Има ли глава за сензационния му живот като мъж и жена с Миро от „Каризма“?

7 Dni Sofia10.09.2017
криско
„Да, готов съм деца! Искам да съм млад родител”, сподели Криско, който отново ще е част от журито на новия сезон на „Х Фактор”. Рапърът открай време има връзка с красивата танцьорка Цвети и макар да не крият любовта си, избягват да споделят подробности за нея.
Тези дни изпълнителят на „Базука” направи изключение с признанието, че вече се чувства готов да стане баща, както и с уточнението, че приятелката му е на същата позиция. Сватба обаче не се замислят, пише ХотАрена.

Междувременно Криско обяви, че издаването на автобиографичната му книга ще е по случай 10-годишнината му на музикалната сцена. Първоначално мислел да отбележи юбилея си с голям концерт, но после решил да напише книга.

„Сам си я пиша!”, уточни Криско и допълни, че за концерта размислил, тъй като искал да го направи след около две години, тъй като отсега знаел какви парчета ще направи в близко бъдеще.

В книгата си той описва пътя, който е изминал, споделя лични истории, такива от участия и разказва за хората, които са му помогнали, както и за тези, с които е приключил отношения с тях.

„В този живот все някой се сърди. Не ме притеснява това нещо, аз съм го написал, защото това е моят живот… Все пак съм дипломатичен и не на всички съм написал имената, но съм ги описал, така че трябва малко, за да се сетиш за кой става въпрос”, казва Криско.

Най-вероятно в книгата обаче ще бъдат спестени епизодите с гей елементи, за които намекна и бившата му приятелка Ася Капчикова. Публична тайна в шоубизнеса е, че в началото на кариерата си рапъра е имал доста близки отношения с Миро от „Каризма”, а според някои дори е живял няколко седмици на семейни начала с него.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории