Само в 7DniSofia.bg

Уникално! Излиза нов посмъртен албум на Майкъл Джексън (ВИДЕО)

7 Dni Sofia09.09.2017870
майкъл Джексън

Нов посмъртен албум на Майкъл Джексън ще се появи на пазара в края на септември, съобщи Контактмюзик. Албумът е озаглавен „Scream“, точно както се казва един от големите хитове на Краля на попа, който е в дует сестра му Джанет Джексън.

Дискът ще включва 13 песни. Новината за него последва премиерата на 3D версията на видеоклипа на „“Thriller“.

Видеото бе показано на кинофестивала във Венеция и получи одобрението на феновете.

Две са звукозаписните компании, които стоят зад тази компилация от хитове, към която има добавена чисто нова песен „Blood on the Dance Floor Dangerous“, която е изпълнена от електронното дуо „Уайт панда“.

Тя е нова, но е смесица от парчетата „Blood on the Dance Floor“ от 1997 г., „Dangerous“ (1993), „This Place Hotel“ (1980) на „Джексънс“, „Leave Me Alone“ (1989) и „Is It Scary“ (1993).

Сред останалите песни в диска са „Thriller“ и „Dirty Diana“, както и „Somebody`s Watching Me“, „Unbreakable“ с участието на Ноториъс Би Ай Джи, „Threatened“, „Ghosts“ и разбира се „Scream“.

Тази песен е от албума „HIStory“, излязъл през 1995 г. В новия албум ще са също хитът „Torture“ на „Джексънс“, както и парче от първия посмъртен албум на Майкъл Джексън „Xscape“, който бе издаден през 2014 г.

Излизането на албума ще бъде на 29 септември от звукозаписните компании „Епик рекърдс“ и „Легаси рекърдс“.

Източник: lifestyle.bg

loading...

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *

loading...