Само в 7DniSofia.bg

Уникално! Излиза нов посмъртен албум на Майкъл Джексън (ВИДЕО)

майкъл Джексън

Нов посмъртен албум на Майкъл Джексън ще се появи на пазара в края на септември, съобщи Контактмюзик. Албумът е озаглавен “Scream”, точно както се казва един от големите хитове на Краля на попа, който е в дует сестра му Джанет Джексън.

Дискът ще включва 13 песни. Новината за него последва премиерата на 3D версията на видеоклипа на “”Thriller”.

Видеото бе показано на кинофестивала във Венеция и получи одобрението на феновете.

Две са звукозаписните компании, които стоят зад тази компилация от хитове, към която има добавена чисто нова песен “Blood on the Dance Floor Dangerous”, която е изпълнена от електронното дуо “Уайт панда”.

Тя е нова, но е смесица от парчетата “Blood on the Dance Floor” от 1997 г., “Dangerous” (1993), “This Place Hotel” (1980) на “Джексънс”, “Leave Me Alone” (1989) и “Is It Scary” (1993).

Сред останалите песни в диска са “Thriller” и “Dirty Diana”, както и “Somebody`s Watching Me”, “Unbreakable” с участието на Ноториъс Би Ай Джи, “Threatened”, “Ghosts” и разбира се “Scream”.

Тази песен е от албума “HIStory”, излязъл през 1995 г. В новия албум ще са също хитът “Torture” на “Джексънс”, както и парче от първия посмъртен албум на Майкъл Джексън “Xscape”, който бе издаден през 2014 г.

Излизането на албума ще бъде на 29 септември от звукозаписните компании “Епик рекърдс” и “Легаси рекърдс”.

Източник: lifestyle.bg

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *