Търгът за „Армията“ и Панчарево стартира в края на месеца! В ЦСКА обаче трябва да са притеснени! Вижте какви провокации очаква Красен Кралев

7 Dni Sofia08.09.2017
красен кралев

Тръжната процедура за отдаването на концесия на стадион „Българска армия“ и базата в Панчарево е много вероятно да започне още в края на този месец, разкри спортният министър Красен Кралев.

Феновете на ЦСКА обаче не трябва да са много радостни, защото самият министър разкри, че очаква мизерии по време на процедурата. Припомняме, че такива вършиха платени от Кирил Домусчиев червени тролове по време на търга за емблемата.

„Правим всичко възможно в края на септември на стартираме тръжната процедура. В момента екипите работят много сериозно по изготвяне на документите. Интересът към търга е много голям и всичко трябва да бъде ясно и прозрачно, за да няма съмнение в неговата обективност. От друга страна, няма да крия, че очаквам да има провокации на търга, както се случи по търговете за емблемата. Но ще вземем мерки. Провокациите може да са от всякакво естество! Виждате, че различни фракции имат различно мнение по темата. Иначе нямаше да има толкова голям интерес“, категоричен е Кралев в интервю за blitz.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.