Съпругата на починалия журналист Димитър Цонев, захвърли траура и си показа задника (Горещи СНИМКИ)

Димитър Цонев
Вдовицата на журналиста Димитър Цонев е захвърлила траура, видя HotArena.

Една година след смъртта на Цонев, жена му се е превърнала в героиня от една оперета на ФранцЛехар. Мариана Цонева, освен траура захвърли и дрехите, и публикува разголени снимки в социалната мрежа, като една от тях дори направи профилна. На кадрите, веселата вдовица демонстрира задните си части облечена в оскъден бански. В интерес на истината – не изглежда никак зле за годините си.

Явно във фамилията Цоневи имат някакво по-особено отношение и разбиране за скръбта и смъртта. Пример за това е щерката на покойния журналист – Деси, която отнесе куп критики, че превърна кончината на баща си в цирк и евтин пиар, от който спечели дивиденти.

Наследницата на Цонев е известна със скандалните си изцепки и любовта си към напитките с градус. Разголени снимки, пиянски изцепки, нелицеприятни връзки с мъже, бележат пътя на ДесиЦонева в последната година.

Единствено майката на Димитър Цонев – популярната водеща от времето на соца – АнахидТачева се покри от медийния интерес и потъна в мъката си по загубеното си дете.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории