Скандално! Стартира ново секс риалити с благотворителна цел…

Анджелика

Садо-мазо сцени, лесбийски изпълнения и камшици… Това ще са само част от горещите моменти в еротичното риалити шоу „Колизеум“, което стартира в събота. Шестима души (три жени и трима мъже), които са затворени в къща по подобие на „Биг брадър“, ще правят секс помежду си и няма да има никаква цензура, пише в. „България днес“.

Шокиращата продукция ще предлага и гей свалки, за да има зрелище за привържениците на нестандартната сексуална ориентация. Преди няколко месеца бяха пуснати няколко провокативни епизода, които да възбудят любопитството на зрителите. Първите серии от скандалното риалити, излъчени през април, хвърлиха в потрес онлайн потребителите.

В тях се виждат брутални секссцени, а участниците без свян се снимат пред камери почти голи. Алкохолът и цигарите са абсолютно разрешени, като вътре в къщата ще има и битки, които ще са със състезателен характер, но организаторите все още не разкриват всички подробности. Една от участничките в еротичното шоу е вече познатата от „Биг брадър фемили“ Анджелика. Разкрепостената рускиня стана популярна през 2010 г., когато заедно със съпруга си – таксиметровия шофьор Радо, прави секс пред камерите на „Биг брадър“. Шоуто ще се излъчва в продължение на 8 месеца, като ще завърши в края април 2018 г. Броят на разкрепостените съквартиранти ще се променя постоянно, като ще влизат представители и от други държави.

Подобен проект се реализира за пръв път у нас. Името на шоуто „Колизеум“, не е избрано случайно, като цели да пренесе зрителите в древен Рим, където може да станем свидетели на битки, оргии и зрелища. Импровизираната къща е снабдена с 15 камери, които може да се следят постоянно и в реално време. Сексшоуто е без цензура и както в първите епизоди, така и сега то ще предложи постоянни и неограничени еротични и вулгарни сцени.

Голото шоу няма да се върти в праймтайма на родните телевизии, а ще може да се гледа само в интернет. Всеки желаещ ще може да го гледа безплатно само 5 минути, а след това ще трябва да плати такса от 2,40 лв. за 2 часа. Ще може да се превъртат и вече минали сцени, които са били пропуснати от зрителите. От сайта става ясно, че средствата ще отидат за благотворителни цели.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории