Есмер се издъни! Разкри, че Благо ходи и по левия бряг, тя нямала нищо против…

Благо Джизъса

Последната законна половинка на ултрарелигиозния, метросексуален бивш футболен национал Благой Георгиев – зеленооката Есмер, отново възбуди съмненията за ориентацията на нашенеца.

Пред московски сайт за светски новини красавицата сподели, че мъжествеността не се определя от това дали си лягаш с жени или с мъже, а от щедростта, искреността и характера, съобщи „Таблоид“.

Местната преса веднага видя в думите й категоричен намек, че Благо в най-добрия случай ходи по двата бряга. Есмер пък няма против хомосексуалните му залитания, доколкото той продължава да я дарява с правилното отношение. И с материални придобивки, разбира се, като апартамента в Москва, който халфът на Оренбург й подари в началото на годината.

Съмненията относно прикрития хомосексуализъм на Благой Георгиев датират от повече от десетилетие. Той всячески се опитва да ги опровергае с десетки безразборни връзки с различни известни и не дотам известни дами, но маниакалните грижи за външния вид и типичното за мека китка маниернечене издават нежната му душа.

Преди малко повече от две години Благо беше обвинен в еднополови залитания директно в национален ефир. Тогава двете бръмчалки в Къщата на „ВИП Брадър“ – Катрин Вачева и Моника Валериева, дискутираха наклонностите на Георгиев по повод сватбата му с Есмер.

Дали Благо наистина си ляга с мъже остава загадка, но е безспорен факт, че където и да отиде, с ярката си визия е истински магнит за гейовете. Официалната му страница във фейсбук се радва предимно на вниманието на нежни представители на силния пол, които не спират да засипват с комплименти изваяното тяло на футболиста.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.